Home Vereniging Activiteiten Natuurgebieden Natuur Fotoalbum

Cursus: Natuurfotografie voor groentjes

Natuur fotograferen kan je k in de stad, buiten de klassieke natuurreservaten. Zelfs met een smartphone of eenvoudig fototoestel kan je interessante, indrukwekkende, veelzeggende en zelfs mooie fotos nemen. In deze cursus maak je kennis met de belangrijke elementen van de fotografie: de belichting, de keuze van het onderwerp, maar vooral: de mogelijkheden die de natuur je biedt en de boodschap die jij als fotograaf wil meegeven met je beeld.

Er wordt zo weinig mogelijk ingegaan op het merk van je camera, maar je krijgt wl tips om tijdens het fotograferen je beeld zo goed mogelijk vast te leggen.

Doelgroep/voorkennis

In deze basiscursus maak je op een laagdrempelige en prikkelende manier kennis met natuur en milieu. Voorkennis is niet vereist.

Wat heb je nodig?

Een fototoestel, maar dat kan ook een smartphone zijn. Je hoeft dus geen Canon 404 bis met 3 spiegelsluiters te hebben!

Deelnemen

Voor deze activiteit kan je online inschrijven op deze link. Opgelet: registreer je eerst en ontvang zo de ledenkorting!

Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging met de gegevens voor betaling. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Lesgever:     Jens Verwaerde
Prijs:     Leden: 35,00 euro
Niet-leden: 40,00 euro
 
Inschrijving:     Paul Anthonis
GSM: 0497-53 37 11
Mail:
10 maart, 17 maart en 21 april 2020:     Theorie
 
Wanneer:     19u30
Waar:     Natuurpuntlokaal, Leopoldlei 81, 2220 Hallaar

21 maart 2020:     Praktijk
 
Wanneer:     9u30
Waar:     Natuurpuntlokaal, Leopoldlei 81, Hallaar
 
© Natuurpunt Heist-op-den-Berg   -